آموزش صنایع غذایی برای همه کسانی که به علم صنایع غذایی علاقه دارند و کسانی که میخواهند در این حوزه فعالیت کنند مناسب است.
آموزش انواع فرآوردههای پروتئینی و گوشتی
تومان4.000.000
توضیحات
آموزش صنایع غذایی
آموزش صنایع غذایی برای همه کسانی که به علم صنایع غذایی علاقه دارند و کسانی که میخواهند در این حوزه فعالیت کنند مناسب است. آموزشگاه رایمون لب با داشتن بیشتر از 23 سابقه در حوزه صنایع غذایی آموزشهای خود را براساس اصول بازارکار طراحی کرده است، تا دانشپذیران بتوانند پس از دیدن این آموزش وارد بازارکار شوند.
چرا دوره آموزش صنایع غذایی رایمون لب را بخریم؟
آموزشگاه رایمون لب با همراهی برترین اساتید حوزه صنایع غذایی و داشتن سابقهکار کافی در زمینه آموزش دانشجویان، شما را به طور کامل برای ورود به صنعت در حوزه صنایع غذایی و فعالیت در این حوزه آماده میکند.
در دوره آموزش فرآوردههای گوشتی و پروتئینی رایمون لب چه آموزشهایی داده میشود؟
هدف از این آموزش رایمون لب، آموزش دادن روشی مرجع برای اندازهگیری مقدار پروتئین در فرآوردههای گوشتی و پروتئینی مانند سوسیس و کالباس و گوشت و … است. در این آموزش هضم کامل مواد آلی در برابر سولفوریک اسید غلیظ و کاتالیزورهای سولفات پتاسیم و اکسید سلینیوم برحسب ازت تام آموزش داده میشود. همچنین روند کلی آمادهسازی نمونه که در زیر آمده است آموزش داده میشود.
- روشهای نمونه برداری از فرآوردههای پروتئینی
- شیوه آماده سازی نمونههای گوشتی و پروتئینی
- آموزش شیوه نمونه برداری از این فرآوردهها
- آماده کردن نمونه برای انجام آزمایشات پروتئینی
- روش انجام آزمون پروتئینی و گوشتی
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.